Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
-

KAVITAATIO

 

Kavitaato rasvanpoiston avulla poistetaan ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti.

 Huom! Hoitoajan peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä, muuten hoitoaika katsotaan käytetyksi!

Yhteistyöstänne kiittäen

Ecocaren kavitaatiohoitajat

 

Kavitaatio rasvanpoisto tarkoittaa, että ultraäänen avulla poistetaan rasvasoluja ihoa rikkomatta. Kavitaatio on ainoa leikkausta vaatimaton toimenpide, joka on todettu lääketieteellisesti tehokkaaksi.

 

Kavitaatio ei ole mikään laihdutuskeino, mutta toimii loistavasti tukena tässäkin projekstissa. Hyvän avun saavat myös normaalipainoiset -ja hoikat ihmiset, joilla on joku ongelmakohta, mihin ei tahdo millään liikunnalla ja ruokavaliolla saada haluttua tulosta. Hoito on täysin kivutonta ja toipumisaikaa ei tarvita, voit tulla hoitoon vaikka ruokatunnilla. Hoitoaika on hoidettavasta alueesta riippuen 30-80 min.

Hoitoja tarvitaan yleensä kolmesta viiteen kertaa, jotta saavutetaan haluttu tulos.

 

Ensimmäisen hoidon jälkeen pidetään kahden viikon tauko ja seuraavat hoidot voidaan ottaa viikon välein. Hoitojen aikana on suotavaa ottaa RDT-alipaineimuhierontaa tehostamaan rasvan- ja kuona-aineiden poistumista elimistöstä, sekä kiinteyttämään ihoa hoitoalueella (3-5x sarja).

 

Ennen hoitoa jokainen asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa mm. kysytään terveydentilasta ja poissuljetaan mahdolliset esteet hoidolle. Hoitojakson aikana tulee nauttia runsaasti vettä (n.1,5-2,5 l /vrk) ja suosia vähähiilihydraattista ruokavaliota, sekä harrastaa aktiivisesti liikuntaa.

Ensimmäisen vuorokauden aikana on vältettävä alkoholin käyttöä kokonaan ja koko hoitojakson ajan alkoholia tulee käyttää maltillisesti.

HOIDON ESTEET:

Raskaus, sydäntaudit (tahdistin jne.), metalliset implantit, syöpä, epilepsia, ihotaudit -ja haavat hoitoalueella, munuaisten -tai haiman vajaatoiminta, vakavat maksasairaudet, vakava hyperlipimedia, veren hyytymistä estävän lääkityksen käyttö tai verenvuototauti (hemofilia)

 

Ecocaressa kavitaatiota antavat fysioterapeutti Pekka Mykkänen, kuntohoitaja Timo Lehtimäki sekä kuntohoitaja-kosmetologi Hanna Brotherus-Lehtimäki

 

HInnasto:

– 30 min    80€ ( aktiivinen konehoitoaika 20min)

(esim.allit tai ratsupaikat)

– 50 min  100€  (aktiivinen konehoitoaika 40 min)

40 min. on kerrallaan maximi hoitoaika, vaikka olisi useampi kohdealue.

(esim. vatsa ja jenkat tai alueita reisistä ja pakaroista)

 

 

RDT-alipaineimuhieronta, selluliittin ja turvotuksiin

Kavitaatiohoitojaksoijen yhteydessä näistä RDT- hinnoista -20€/hoito

20 min… 50€  (30€)

30 min… 70€  (50€)

45 min… 95€  (75€)

 

 

Hoitoaika riippuu hoitoalueen laajuudesta. Suositellaan kavitaatiohoitojen yhteydessä 2-5 hoitoa .

Tehokas alipaineimuhieronta tasoittaa selluliittia, poistaa kuona-aineita -ja turvotusta kudoksista, lisää ihon kimmoisuutta ja tehostaa kavitaation hoitotuloksia.