Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa.

 

Gamarde

Gamarde-luonnonkosmetiikkasarja perustuu dermatologisesti testatun, runsaasti mm. rikkiä sisältävän Gamarde-les-Bains -mineraaliveden ja luomulaatuisen arganöljyn innovatiiviseen synergiaan. Lisäksi tuotteissa käytetään paljon Provencelle tunnusomaisia, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, kukkavesiä sekä muita 100% luontaisia kasvikunnan raaka-aineita. 

 

 

 

 Eteeriset öljyt, tuoksulamput ja kasviöljyt myynnissä myös kotikäyttöön. (Myynti vain Hannalla)Eteeriset öljyt, tuoksulamput ja kasviöljyt myynnissä myös kotikäyttöön. (Myynti vain Hannalla)

 

TAOASIS muodostuu kiinalaisesta sanasta ”tao” ja arabinkielisestä sanasta ”oasis” . Vapaasti suomennettuna se tarkoittaa luonnon kanssa harmoniassa elämistä.

 

Saksalainen perheyritys Taoasis on erikoistunut 100% luomulaatuisiin aromaterapiatuotteisiin. Valikoimaan kuuluu laaja valikoima eteerisiä öljyjä, pohjaöljyjä, huonetuoksuja ja erilaisia aromaterapeuttisia itsehoitovalmisteita. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja suuri osa raaka-aineista on biodynaamisesti viljelty ja omaa Demeter-sertifoinnin. Kaikilla tuotteilla on myös BDIH, Natrue ja Cosmos luonnonkosmetiikkasertifioinnit.