Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Olemme erikoistuneet käyttämään ekologisia ja luonnonmukaisia hoitotuotteita kaikissa hoidoissamme aina kun se on mahdollista. Kosmetologimme opastavat sinua löytämään juuri sinun ihotyypillesi sopivat kotihoitotuotteet. Tervetuloa ostoksille!

EKOPHARMA  Helsinki on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle.

 

 

 

Muita käyttämiämme sarjoja ovat mm:  Gamarde, Cattier Paris, Nurme